Legyél a KOLBice™ franchise-partnere!
Csatlakozz franchise-partnerként egy innovatív street food vállalathoz, és vidd sikerre a vállalkozásod!
Úgy érzed, szívesen felhagynál végre a monoton, alkalmazotti léttel? Szeretnéd, ha végre nem mások zsebét hizlalnád, hanem a sajátodat? Eljött az ideje, hogy az álmaidnak élj! Alapozd meg a pénzügyi függetlenséged, és légy a saját magad ura! Ha független, szabad életre vágysz, és szeretnél végre egyről a kettőre jutni, állj a saját lábadra és hozd létre saját vállalkozásodat Németországban a segítségünkkel!
Miért legyél a KOLBice™ franchise-partnere?

Gyors megtérülésre számíthatsz, ugyanis a befektetésetd akár 2 év alatt is visszahozhatja az árát.

Hagyományos magyar-bajor konyhára épülő, magyar terméket nép- szerűsíthetsz Németországban.

A KOLBice egy Magyarországon már felfuttatott terméket képvisel, amely után –, mint az igényes street food ételek után egész Európában, – a kereslet egyre nő.

Komplex üzleti stratégiát kapsz kézhez. Ezt alkalmazva a kockázatot minimálisra csökkentheted.

A kidolgozott marketing-stratégiát is mi adjuk, így garantáltan eljut a vállalkozásod híre a célcsoportodhoz.

A saját vállalkozás megadja számodra a szabadságot és önállóságot, amelyre mindig vágytál, miközben egy „biztonsági háló” mégis feszül alattad.

Szakmai továbbképzést nyújtunk neked, hogy könnyedén sikeres vállalkozóvá válhass, ráadásul a személyzeted is betanítjuk.

Sikeres vállalkozásoddal a német piac elismert tagjává válhatsz.

A KOLBice kis helyen is árusítható termék; a tároláshoz és az elkészítéshez szükséges eszközpark minimális.

Kik is vagyunk mi?

KOLBice™ termék története 2012-ben indult útjára. Az alapítók szétválása után 2015-ben Radnai Tamás hozta létre a Reinpold's KOLBice™-t Magyarországon, mely az elmúlt időszakban egyre dinamikusabban növekedett. A termék eleinte csak fesztiválokon, vásárokon jelent meg, majd a növekvő igények miatt fix üzleteket is nyitottunk. Ma már 4 országban, hetente átlagosan 10-11 nagyobb rendezvényen vagyunk jelen partnereinkkel, miközben a termék ismertsége folyamatosan nő. A KOLBice™ mára egy dinamikusan fejlődő, innovatív street food vállalkozássá nőtte ki magát.

Mi is az a KOLBice™?

Hagyományos ízű, kiváló minőségű, tölcsér formájú kenyér, melyet egyedileg készített, többféle ízű, grillezett kolbásszal töltünk meg, különböző feltétekkel és szószokkal. Ez tulajdonképpen a hagyományos magyar–bajor konyhára épülő kolbászfogyasztás továbbfejlesztése; az újdonság a kenyér és a kolbász mérete, a formája, és a felszolgálásuk módja.

A KOLBice™ know-how, forma és védjegy az EU teljes területén védett.

Kit keresünk?

Ideális franchise-partner vagy számunkra, ha:

  • Rendelkezel az induláshoz szükséges legalább 4-6 millió Ft tőkével.
  • Van némi megtakarításod (a fenti összegen felül), és még nem tudod, hogy mibe vágj bele, de hajlasz egy biztonságos, kipróbált, jól működő üzlet felé.
  • Szeretsz és tudsz rendszerben gondolkodni, valamint precíz és elhivatott vagy.
  • Elég türelmes vagy ahhoz, hogy kivárd azt a pár évet, míg megtérül a befektetésed. Nem vársz csodát, hiszen tudod, hogy – ugyanúgy, mint mindenhez, – ehhez is idő kell.
  • Tudod, hogy a bolt megnyitásával nem ér véget a rengeteg munka, sőt! Ekkor jön csak az igazán nagy falat: a vendégek odaszoktatása és megtartása.
  • Voltál már valaha franchise partner vagy most is franchise hálózatot üzemeltetsz.
  • Van egy (minimum 15-20 m2-es) kis üzleted egy jól frekventált, forgalmas helyen.
  • Van némi gasztrós múltad, és azt ott megszerzett tudásból építkezni tudsz.
  • Ha a vendéglátási munkákon túl érdekelnek a logisztikai és vállalatvezetési folyamatok is.

Egyik jellemző hiánya sem kizáró ok, de minél több illik rád, annál jobb.
A szükséges tőke megléte viszont kikerülhetetlen!

Hogyan válhatsz a KOLBice™ franchise-partnerévé?

A partnerré válás a lenti kérdőív kitöltésétől az üzlet megnyitásáig és üzemeltetésig egy többlépcsős folyamat.
Miután kitöltöd a kérdőívet, telefonon fogunk téged keresni, mely során megismerjük a motivációdat és elvárásaidat. Ezt követően részletes információkat küldünk neked a vállalkozásról, a várható megtérülésről, melyek alapján kalkulációkat végezhetsz. Ha a saját számításaid után úgy látod, hogy számodra megéri belevágni ebbe az üzletbe, szerződést kötünk, valamint aláírod a titoktartási nyilatkozatot.
Miután a franchise-partneri díj befizetésre került, átadjuk neked minden tudásunkat, melyre szükséged lesz a vállalkozásod sikeres működtetéséhez. Te és a csapatod eLearning oktatáson vesz részt, kívül-belül megtervezzük az üzleted/food truck-od, és gyakorlatilag ezzel készen állsz majd a nyitásra!

Rólunk mondták


bolt fesztivál/food truck
egyéb:


Kötelezően bepipálandó
Kötelezően bepipálandó
* Ne aggódj, adataid nálunk biztonságban vannak, diszkrécióval kezeljük őket, és megígérjük, hogy soha nem fogunk spammelni.
Üzenetét sikeresen elküldtük.
Ismersz valakit, akit érdekelhet az ajánlat? Oszd meg vele!